dissabte, 17 de setembre de 2016

COPA DE IOGURT DE FIGA

Ingredients:

  • Un Iogurt artesà de qualitat i desnatat ( mitja ració de vermell)
  • Una figa fresca ( mitja ració de groc)


Elaboració:

Per a cada comensal necessitem un iogurt de 125 gr. i una figa fresca. Barregem el iogurt en un bol amb la figa pelada. Com que la figa és molt melosa, amb un sol moviment de cullera ja queda ben batut, no cal que ho passem per la turmix, que ens quedaria massa líquid. Remenem bé i ho servim en una copa.
Per decorar podem posar la rodanxa d’una figa a sobre. Així doncs si féssim aquestes postres per a quatre persones tan sols necessitem cinc figues i quatre iogurts.
Penseu que la figa porta molta fibra i és més calòrica que altres fruites, per això aquesta copa seria una excel·lent opció per a un berenar, ja que ens permetria arribar a l’hora de sopar sense tenir sensació de gana.NOTA dieta dels colors:

Veureu que a totes les receptes del blogg www.dietaisalut.com hi ha el nom un color al costat dels ingredients. Aquest correspon al grup d’aliment que pertany en la DIETA DELS COLORS. No és altra cosa que Groc ( carbohidrats i sucres),Verd ( verdures en general),Vermell ( proteïnes), marró (greixos). A la part superior del blogg hi trobareu una pestanya anomenada “el concepte i el mètode” que ho explica tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots fer el teu comentari o consulta aqui