dimarts, 27 de setembre de 2016

BARQUETES AMB FIGUES I ANXOVA
Ingredients:

  • Endívies ( verd)
  • Figues fresques ( groc) amb una és suficient.
  • Formatge ricotta o formatge per untar baix en greix ( vermell) També hi ha l'opció de fer-ho amb formatge feta, com veurem en la recepta
  • Anxoves ( vermell)


Elaboració:

Separem les fulles exteriors de l’endívia, les que són més grans i que ens serviran com a barquetes.
Barregem l’anxova talladeta molt menuda amb el formatge. Tant se val si utilitzem una ricotta o si no en tenim, podem utilitzar crema de formatge lleugera o fins i tot 0% m.g.
Ara omplim les fulles d'endívia amb la crema de formatge que hem fet.

si les fem amb formatge feta, com que aquest ja és molt salat, no hi posem anxova. ho tallem petit amb la figa i ho servim. 
Resulten un aperitiu a mena de canapè força originals i d’un sabor sorprenent.

a la fotografia podeu veure les dues opcions.

NOTA dieta dels colors:

Veureu que a totes les receptes del blogg www.dietaisalut.com hi ha el nom un color al costat dels ingredients. Aquest correspon al grup d’aliment que pertany en la DIETA DELS COLORS. No és altra cosa que Groc (carbohidrats i sucres),Verd (verdures en general),Vermell (proteïnes), marró (greixos). A la part superior del blogg hi trobareu una pestanya anomenada “el concepte i el mètode” que ho explica tot.

1 comentari:

  1. Com arribar fins aquí? "A la part superior del blogg hi trobareu una pestanya anomenada “el concepte i el mètode” que ho explica tot". No ho se trobar. Gràcies !

    ResponElimina

Pots fer el teu comentari o consulta aqui