diumenge, 13 de juliol de 2014


AGRAÏMET ALS SEGUIDORS DEL BLOG DIETAISALUT


Avui fa un any de la meva primera entrada al blogg “Dietaisalut”. Han estat 137 entrades per part meva i més de 18.000 visites per par vostra.
Vull agrair el vostre interès i suport en una tasca que m'és del tot gratificant.
Compartir amb vosaltres les meves senzilles i humils receptes, que he creat amb la finalitat de poder seguir una alimentació rica, variada, saludable i saborosa ha esta tot un plaer. Sobre tot quan em transmeteu el vostre sincer agraïment be per escrit o quan m'heu trobat pel carrer. Tot això m'alena per a seguir publicant allò que modestament poso a la taula de casa.
Possiblement peco d'utilitzar els ingredients que a mi m'agraden més, però amb la vostra imaginació se que podeu fer les vostres pròpies receptes canviant o afegint els que siguin del vostre gust.
Així doncs, gràcies per seguir-me i bon profit!

1 comentari:

Pots fer el teu comentari o consulta aqui