dijous, 22 d’agost de 2013

L'INGREDIENT FONAMENTAL: UN PESSIC D'AMOR

En tota recepta hi ha un ingredient que mai no hi pot faltar. Aquest és l'amor. No és una frase feta, jo en puc donar testimoni que amb aquest ingredient l'èxit està assegurat i també que la única vegada a la meva vida que vaig fer el dinar a desgana, no vaig ser capaç ni de fer uns espaguetis mínimament comestibles.La meva àvia al menjador de casa, amb la taula parada i esperant l'avi per dinar


Ahir vaig tenir convidats a sopar, i un d'ells, un bon amic, quan em va dir que estava molt bo, jo li vaig contestar com ho faig habitualment, que l'havia fet amb molt d'amor i ell em va mirar fixament als ulls i em va dir... doncs no et pensis, realment és veritat, això que dius  és un fet real.
És per això que avui he volgut transmetre-us ( igual que ho va fer la meva àvia amb la meva mare i la meva mare amb mi) una cosa tan senzilla com aquesta, perquè encara que sembli una cursileria, és una gran veritat.

els avis sopant plegats i compartint un amorós àpat

És evident que quan fem alguna cosa, ens és més fàcil fer-la si la fem amb ganes i no pas a desgrat, això per a nosaltres mateixos, però si el que fem és manipular uns aliments que oferirem als nostres éssers estimats... llavors encara és més evident la importància d'aquest sentiments.
De la mateixa manera que ens arreglem per a un esdeveniment, o que parem be la taula per a rebre els nostres comensals, aquest pessic d'amor que posem a la cuina és d'un gran valor, tant per a nosaltres com per amb qui compartim taula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots fer el teu comentari o consulta aqui