dijous, 25 de juliol de 2013

LA COMPRA, un mar d'oportunitats

Imagineu que esteu en una cuina ben assortida en que no hi falta de res, i podeu fer el menjar que us vingui més de gust... això és precisament el que fem quan anem a comprar.

Hi ha qui pensa que comprar és tan sols una necessitat, tot sovint fins i tot una tasca pesada.Jo proposo gaudir de la compra. No hi aneu amb presses, planifique-la a casa fent llistes, però un cop a la botiga aprofiteu per a improvisar segons el que trobeu de temporada, normalment a bon preu.
Per a mi és un plaer passejar-me pels mercats, assaborir les olors, imaginar aquelles verdures combinades en un plat, trobar un bocí de mar a la peixateria..

La botiga, el súper o el mercat és el nostre rebost... allí és on escollim el que després compartirem a taula amb els nostres, i val la pena mirar-s'ho una mica.

Són molts els productes que se'ns presenten amb atractius envasos i que impulsivament posem al cistell... si llegim la lletra petita potser ens adonarem que el mateix, però més bo, som capaços de fer-ho nosaltres a casa amb productes frescos i sense additius innecessaris.

El temps? Si, ja se que sovint no disposem de temps per a cuinar, però es que hi ha coses que no costen res de cuinar, per exemple un gaspatxo ( que no has ni d'encendre el foc).

I pensant en els nostres infants, no els privem dels dolços de tant en tant, però fem-los a casa... aquella olor de canyella del coc recent fet és un plaer per a tots els sentits i no afegim els greixos saturats que contenen la majoria de pastisseria industrial.

Així que la propera vegada que anem a comprar, obrim els ulls i els sentits a un mar d'oportunitats!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots fer el teu comentari o consulta aqui